субота, 4. март 2017.

УЈЕДИЊЕЊЕ ИЛИ СМРТ!


Парола "Уједињење или смрт" траје већ 116. година!Још од 1901 године када је Драгутин Димитријевић Апис и група нижих официра основала организацију "Црна Рука",која је дејствовала против династије Обреновић.Организација мења име у
" Уједињење или смрт" 10. јуна 1910. године.Организација је имала панславистичке циљеве,са намером да уједини све територине Јужних Словена.Данас више нема Драгутина Димитријевића Аписа,али његова идеја још живи.Српски четници-Четничка Омладина и остале патриотске и националне организације се полако али сигурно уједињују,јер сви имамо исти циљ,Велику Србију и уједињење!

Српски Четници из Одреда Коста Пећанац и Отачаствени Бутик(Патриот Србија) су ујединилин снаге,саосећања и слогу да помогну малом Марку из Добоја(за више детаља погледај овде)



Такође,Српски Четници-Четничка

Омладина се ујединила и са Националним Српским Фронтом(НСФ)

Као што сте приметили,парола је иста као и Аписова,УЈЕДИЊЕЊЕ ИЛИ СМРТ!Без уједињења нама нема спаса,јер судбина срба је у нашим рукама.Нас не може нико да шушка једно против других,ни једна политичка партија,јер ми смо српски националисти и залажемо се за Србију!


УЈЕДИЊЕЊЕ ИЛИ СМРТ!

1 коментар: